C to ta najbliżej słupka.
oświetlenie skarpetek
Zwiń
X
-
mez2008 Jestes zadowolony z jasnosci i koloru swiatła led lampek? Tez kupowalem na Ali, założyłem jakiś miesiąc temu ale jansosc nawet na max. moim zdaniem słaba. Dlatego ze jest tylko jedna dioda led. I to w dodatku nie wymienna. Są zestawy z wymiennym wkładem, ale cenowo x2 to co wydałem
Komentarz
-
-
Oryginalne ledowe są słabe. Dlatego ja polecam kupić żarówkowe lampki i włożyć to:
http://allegro.pl/zarowka-w5w-t10-pl...YWQ1ZjFmOWU%3D
Inna opcja - zamiast żarówki wkładam do lampki pasek ledowy. Taki cięty z rolki jest na 12V więc tylko dwa kabelki lutuję do blaszek i gotowe. Tak wychodzi najtaniej ale trzeba lubić i nie bać się lutownicy.
No i można wybrać kolor.Ostatnio edytowany przez koleś; 6390.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jackowski11 Zobacz wpismez2008 Jestes zadowolony z jasnosci i koloru swiatła led lampek? Tez kupowalem na Ali, założyłem jakiś miesiąc temu ale jansosc nawet na max. moim zdaniem słaba. Dlatego ze jest tylko jedna dioda led. I to w dodatku nie wymienna. Są zestawy z wymiennym wkładem, ale cenowo x2 to co wydałem
Też myśle o wersji na zwykłe żaróki bo jak cos to można sprawdzone zamiennik LED zamontować.
Jak mozesz to zrób zdjęcie świecących lampek chinskich.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mez2008 Zobacz wpisTeż myśle o wersji na zwykłe żaróki bo jak cos to można sprawdzone zamiennik LED zamontować.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisteż mam założone,ale ori i myślę o ledach,ale muszę znaleść jakieś co działają
Montowałem takie w środku i na tablicy rejestracyjnej:
Świeca fajnie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mez2008 Zobacz wpis
Jeszcze nie zamawiałem bo teraz świeta i zimno na dworze...
Też myśle o wersji na zwykłe żaróki bo jak cos to można sprawdzone zamiennik LED zamontować.
Jak mozesz to zrób zdjęcie świecących lampek chinskich.
Poza tym pytanie co oczekujesz od takiego oswietlenia. Jak bedzie za jasno to bedzie cie to rozpaszac. Z tym ze w 2 wariancie zawsze mozesz zmniejszyć jasność. Przy jedno-ledowej lampce juz nieOstatnio edytowany przez jackowski11; 38665.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jackowski11 Zobacz wpis
Mogę spróbować tylko samo zdjecie chyba słabo odda klimat. To prawdo co pisze koleś . Z tym ze do lampki led z alledrogo potrzebujesz troche innej oprawki - z wymienną żarówką. Te z Ali przeważnie są niewymienialne.
Poza tym pytanie co oczekujesz od takiego oswietlenia. Jak bedzie za jasno to bedzie cie to rozpaszac. Z tym ze w 2 wariancie zawsze mozesz zmniejszyć jasność. Przy jedno-ledowej lampce juz nie
Ciekawe czy można regulować ich moc świecenia za pomocą adaptacji w VCDS.
Komentarz
-
-
Można mam takie sameSkoda Octavia II FL
Motul 8100 X-Cess 5W40, Filtry Knecht, Świece Beru
https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2sDZh/
Komentarz
-
Komentarz